Om Kura

Kura skal ikke erstatte kommunikasjonen mellom mennesker. Kura skal forsterke kommunikasjonen mellom mennesker, gjennom å bidra til at pårørende får en mer helhetlig innsikt i hverdagen til sine nærmeste. Med mulighet for å dele generelle meldinger, planlegge aktiviteter sammen. samt å dele hverdagslige øyeblikk gjennom bilder med hverandre begge veier, øker vi kvaliteten i hverdagen for alle parter. Man føler seg mer involvert, man deler mer, alltid med kvaliteten for våre nærmeste i fokus.
Gjennom muligheten til å følge hverandres hverdag enda tettere, vil Kura bidra til å gi våre faste besøk en mer helhetlig verdi gjennom innsikten vi gir hverandre.Frivilligheten står sterkt hos veldig mange helseforetak.

Med Kura kan ansatte og frivillige via aktivitetskalenderen sammen koordinere hverdagens aktiviteter på en enkel og oversiktlig måte. Påmeldinger og felles kommunikasjon administreres for hver enkelt aktivitet.
Kura er en webportal, og krever ingen nedlasting av programvare. Kun tilgang til internett. Løsningen fungerer like godt på nettbrett, mobil og pc/mac. Vi anbefaler bruk av nettbrett blant de ansatte på avdelingene. Dette sikrer effektivitet rundt bruk av Kura i hverdagen. En har med nettbrett alltid tilgjengelig verktøy for effektiv utsendelse av meldinger, og man kan enkelt dele hverdagens øyeblikk via bilder. På samme måte er meldinger og øyeblikk fra familiene enkelt tilgjengelig for ansatte mens de er sammen med beboerne.

Kura er utviklet i Norge i tett samarbeid med utvalgte helseforetak.

Totalpris pr. sykehjem


Fra kun kr

1.490,-

pr./måned


Ubegrenset antall brukere
Alle priser eks. mva

Nyhetsbrev

Vil du vite mer om Kura? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt!