Om Kura

Kura skal ikke erstatte kommunikasjonen mellom mennesker. Kura skal forsterke kommunikasjonen mellom mennesker, gjennom å bidra til at pårørende får en mer helhetlig innsikt i hverdagen til sine nærmeste. Med mulighet for å dele generelle meldinger, planlegge aktiviteter og gi hverdagslige øyeblikk gjennom bilder med hverandre begge veier, øker vi kvaliteten i hverdagen for alle parter. Man føler seg mer involvert, man deler mer, med kvaliteten for våre nærmeste i fokus hele tiden.
Gjennom muligheten til å følge hverandres hverdag enda tettere, vil Kura bidra til å gi våre faste besøk en mer helhetlig verdi gjennom innsikten vi gir hverandre.

Kura er en webportal, og krever derfor ingen nedlasting av programvare. Kun tilgang til internett. Løsningen fungerer like godt på nettbrett, mobil og pc/mac.
Vår anbefaling er å bruke nettbrett blant de ansatte på avdelingene i hverdagen. Dette sikrer effektivitet rundt bruk av Kura, og en har med nettbrett alltid med seg verktøy for raske meldinger, og man kan enkelt dele øyeblikkene. På samme måte er alltid meldinger og øyeblikk fra familiene enkelt tilgjengelig for både ansatte og beboerne.

Kura er utviklet i Norge i tett samarbeid med utvalgte helseforetak.

Totalpris pr. sykehjem


Fra kun kr

1.490,-

pr./måned


Ubegrenset antall brukere
Alle priser eks. mva

Nyhetsbrev

Vil du vite mer om Kura? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt!